Er zijn momenten in je leven dat je stil staat bij je loopbaan

Het kan zijn dat je op zoek bent naar meer uitdaging. Het kan zijn dat er zoveel veranderd is in je werksituatie dat je niet meer op je plek zit. Je bent toe aan iets anders. Of misschien voel je dat een kleine aanpassing of verandering binnen het werk al genoeg kan zijn om weer met plezier naar je werk te gaan. Soms is er een andere aanleiding: je gaat re-integreren of je bent boventallig. 

Je wilt in ieder geval op onderzoek uit. Je bent bereid je eigen verantwoordelijkheid te nemen. De adviseur van het RMC kan je hierbij begeleiden. Door het volgen van een individueel traject of een training krijg je meer zicht op je kwaliteiten, op wat je werkelijk motiveert en hoe je kunt bereiken wat je graag wilt bereiken. Of je krijgt ondersteuning bij solliciteren en het vinden van een passende baan.

Waarom een training bij het RMC?

Je ontmoet medewerkers van andere organisaties, dit blijkt van grote waarde te zijn. Door het met elkaar te doen, kan een training regelmatig gegeven worden. Dus geen lange wachttijd voor jou. Uiteraard bieden we kwalitatief goede trainingen, die door onze eigen loopbaanadviseurs worden gegeven.

Deze trainingen zijn kosteloos voor jou. Dit kunnen we doen doordat elke RMC adviseur een training geeft. Melden meer medewerkers zich aan? Dan draait de RMC adviseur een extra training. Zo simpel kan het zijn.

In de linkerbalk vind je onze werkwijze en hoe je je kunt aanmelden. Voor meer informatie, vragen of aanmelding kun je contact opnemen met de adviseur of contactpersoon van jouw eigen organisatie.

Terug naar homepage

Het RMC is een samenwerking tussen een aantal zorgorganisaties in de regio Midden-Nederland. De loopbaanadviseurs van deze organisaties runnen samen het mobiliteitscentrum. We vinden onderling vertrouwen, kwaliteit en integriteit belangrijk. Deze waarden vind je terug in onze begeleiding.

Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zullen ontwaken (Horatius)