organisaties en adviseurs van het RMC

 

contact

Medewerkers en leidinggevenden nemen voor informatie, vragen en aanmelding contact op met de RMC adviseur van de eigen organisatie. 

Het e-mailadres van het secretariaat is rmcmiddennederland@gmail.com 

een warm netwerk
Dat is waar het Regionaal Mobiliteitscentrum Midden-Nederland voor staat. Een samenwerkingsverband tussen Abrona, Amerpoort, GGz Centraal, Kwintes, Lister, Meander Medisch Centrum, Reinaerde, Sherpa en Warande. Het RMC is gestart op 1 januari 2005; daarmee laten we zien dat een netwerk ook langdurig effectief kan zijn. Onze kracht? We kennen elkaar en onze kwaliteiten goed, en lopen daadwerkelijk warm voor elkaar.
 
loopbaanbegeleiding voor onze medewerkers 

Elke organisatie heeft een loopbaanadviseur of een HR adviseur met de nodige ervaring. De adviseurs begeleiden medewerkers van de RMC organisaties bij de loopbaanvraag. We geven trainingen en individuele coaching. De loopbaanvraag van de medewerker staat hierbij centraal. We leveren dus maatwerk. Uit evaluaties blijkt dat we kwalitatief goede loopbaantrainingen geven. Behoefte aan een individueel traject? Dan helpen we je graag via LIZ = Loopbaan in zorg.

In de linkerbalk stellen de adviseurs zich voor en vind je informatie over de deelnemende zorgorganisaties.

Terug naar homepage