Hier kun je diverse tips en links vinden.

werk030.nl

Je wilt weer aan de slag, je eigen inkomen verdienen. Je wilt je het liefst elke ochtend klaar maken voor weer een mooie werkdag. Je kunt niet wachten om de handen weer uit de mouwen te steken. Kortom, je hebt er zin in! Dan is werk030 er voor jou.

Werk030 heeft een breed aanbod aan vacatures.
Zij zoeken voor deze banen enthousiaste mensen.
Zowel doeners, durvers als denkers.

  Werk030 is er voor enthousiaste werkzoekenden:
  • die wonen in de (regio) Utrecht
  • die ingeschreven staan bij het UWV WERKbedrijf 
  • die gemotiveerd zijn en van aanpakken weten

Werk030 werkt voor jou.

Klik hier om naar de website te gaan.

123test

Op 123test kan je je helemaal uitleven op testgebied. Zo hebben ze een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van Nederlandstalige tests. Deze tests worden aangeboden op het gebied van carrière, persoonlijkheid, iq en studie. Ze variëren van serieuze en professionele tests tot tests meer voor het plezier, zonder kosten en verplichtingen. Bijna alle tests op 123test zijn gratis. En je hoeft er ook geen persoonlijke adresgegevens voor achter te laten. 

Voor die mensen die een uitgebreide test willen maken, voor bijvoorbeeld een assessment of loopbaanbegeleiding, zijn er ook serieuze, professionele tests. Voor deze tests wordt soms een vergoeding gevraagd. Dat staat vooraf altijd aangegeven.

Klik hier om door te linken naar de website.

Utrecht Zorg

Op deze website vind je informatie over opleidingen en werken in de zorg in Midden-Nederland.

De deelnemende organisaties bieden diensten aan in de gehandicaptenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, verpleeg- en verzorgingszorg en psychiatrie. De vacaturebank is een van de activiteiten van de stichting.

Klik hier om direct naar de website te gaan.

VKbanen

VKbanen is het grootste carrièreplatform van Nederland voor hoogopgeleiden met informatie en inspiratie over hoe werk werkt. Daarnaast biedt het, wekelijks per blad en dagelijks via de site, het breedste aanbod van banen voor hoger opgeleiden.

Klik hier om naar de website te gaan.

Verdwaal niet op het internet

Deze site biedt je hulp bij het zoeken naar een baan via internet. Er zijn honderden sites. De een nog mooier dan de andere. Sites met nuttige tips, sites met gratis cursussen, sites met 80.000 vacatures, maar ook sites van detacheringsbureau's.

Stapsgewijs zoeken

Verdwaal niet op internet is een manier van zoeken naar werk. Volg de methode dan is de kans om te verdwalen minimaal en de kans op het vinden wat je zoekt maximaal.

Kijk op http://www.verdwaalnietopinternet.nl/

Vrouwenwoensdag 

Het leven kan druk zijn. Je komt niet altijd toe aan jezelf of je plannen. Kan het ook anders? Hoe doen anderen het? Wat zijn je talenten, je passie en wat doe je ermee? Haal meer uit jezelf ... of juist eens iets mínder.

Vrouwenwoensdag organiseert op een laagdrempelige manier uitwisseling en workshops voor vrouwen. Je kunt kennis en ervaring delen en aan de slag gaan met onderwerpen op het gebied van werk en ondernemen, werk/privé, persoonlijke ontwikkeling en opvoeding. Je bent een leuke, inspirerende én leerzame avond bezig met een thema en bekijkt de dingen eens vanuit andere invalshoeken. Dit kan je stimuleren om zaken anders aan te pakken of om iets te doen met je wensen of plannen.

Vrouwenwoensdag brengt je samen met circa 10 vrouwen en een thema-expert. Zie de website www.vrouwenwoensdag.nl voor workshops in jouw omgeving.

Vrouwen kunnen zelf positieve veranderingen zoeken, hun doelen nastreven, een start maken en zich persoonlijk en professioneel versterken. Onderschat je eigen invloed niet op geluk, meer ruimte en het creeëren van kansen.

Hart & Ziel

Hart en Ziel is een sociaal-netwerksite voor personen die bewust leven en voor wie persoonlijke ontplooiing belangrijk is. Het is een initiatief van de Volkskrant. Op de website kun je kosteloos e-cursussen en tests doen. 

Klik hier om naar de website te gaan.