jouw loopbaanvraag staat centraal

 
Loopbaanbegeleiding kan een passende manier zijn om eens fundamenteel stil te staan bij je loopbaan of de wijze waarop je functioneert.
 
omschrijving

Het kan zijn dat je op zoek bent naar meer uitdaging. Dat er zoveel veranderd is in je huidige werksituatie dat je niet meer op je plek zit en toe bent aan iets anders. Of misschien voel je dat een kleine aanpassing of verandering binnen het werk al genoeg zou kunnen zijn om weer met plezier naar je werk te gaan.
 
Het is van belang dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. En de regie over je loopbaan. Je bent bereid met jezelf aan de slag te gaan.
 
inhoud en opzet
 
Je wilt jouw loopbaanvraag onderzoeken. Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik vervolgens? Door het volgen van een loopbaantraject krijg je meer zicht op je kwaliteiten, op wat je werkelijk motiveert en hoe je kunt bereiken wat je graag wilt bereiken.
 
Waar nodig krijg je begeleiding bij het solliciteren. Hoe ziet een modern cv eruit? Netwerken, wat is het belang en hoe doe je dat. Waar vind je de juiste vacatures? En dan het sollicitatiegesprek. We helpen je met de voorbereiding. 
   

Individuele loopbaanbegeleiding duurt 4 tot 10 gesprekken (maatwerk) met een looptijd van 2 tot 4 maanden. Je krijgt werkmateriaal en opdrachten mee naar huis. Het traject wordt afgesloten met een rapportage van de adviseur en met een actieplan dat je zelf schrijft.

informatie en aanmelding

De RMC adviseur van jouw organisatie kan je alles vertellen over een individueel loopbaantraject bij een van de RMC loopbaanadviseurs. En zorgt voor de aanmelding. We vinden het belangrijk dat jij de adviseur krijgt die bij jou past. 

kosten

Er zijn kosten verbonden aan een individueel loopbaantraject. De RMC loopbaanadviseur stuurt een factuur naar jouw werkgever. Jouw werkgever maakt afspraken met jou over een eventuele bijdrage in de kosten. 

Terug naar producten