loopbaantraining voor alle leeftijden

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je gaat aan de slag met deze vragen. Het doel is dat je meer zelfinzicht krijgt. Je komt in beweging en neemt weer de regie in je loopbaan.

omschrijving

Je hebt in je leven en op het werk te maken met veel veranderingen. Dit zal in de toekomst niet anders zijn. De wereld verandert. De organisatie verandert. De inhoud van je functie verandert. Flexibel, meebewegen, jezelf (blijven) ontwikkelen. Een organisatie verwacht dit van medewerkers.    

Hierbij in je kracht blijven, betekent dat je weet wat je te bieden hebt. Waar je op je best bent. En bij die veranderende omstandigheden, wat wil je eigenlijk zelf? Het blijft een zoekproces dat begint bij jezelf.

inhoud en opzet

Je gaat tijdens de training actief aan de slag. Je maakt opdrachten ter voorbereiding. Tijdens de trainingsdagen werk je vaak in kleine groepen in verschillende werkvormen. Je vult gaandeweg een persoonsprofiel, je leert jezelf te presenteren en maakt een actieplan waarmee je na de training aan de slag gaat.

De trainers begeleiden de groep gedurende 4 dagdelen. Er nemen maximaal 12 medewerkers van RMC organisaties deel. Van jou verwachten we een actieve en gemotiveerde houding. Je wilt kritisch naar jezelf kijken en anderen feedback geven.

Klik hier voor de trainingskalender.

informatie en aanmelding

De RMC adviseur van jouw organisatie kan je alles vertellen over de training. Je hebt een intakegesprek over jouw loopbaanvraag met de adviseur. Is een RMC training passend? De aanmelding gaat altijd via deze adviseur. 

kosten

Voor medewerkers van de RMC organisaties is de training Sterk in werk gratis. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We verwachten een actieve houding en aanwezigheid van jou tijdens de training.

terug naar aanbod