jouw loopbaanvraag staat centraal

Loopbaanbegeleiding kan een passende manier zijn om eens goed stil te staan bij je loopbaan of je functioneren.
 
omschrijving

Misschien ben je op zoek naar meer uitdaging. Er verandert veel in je werksituatie waardoor je niet meer op je plek zit. Je bent toe aan iets anders. Of je voelt dat een kleine aanpassing of verandering binnen het werk al genoeg kan zijn om weer met plezier naar je werk te gaan.
 
Je neemt graag (weer) de regie over je loopbaan en wilt hier zelf verantwoordelijk voor zijn. Je bent bereid met jezelf aan de slag te gaan.
 
inhoud en opzet
 
Je onderzoekt jouw loopbaanvraag. Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik vervolgens? Je krijgt meer zicht op je kwaliteiten, op wat je werkelijk motiveert en hoe je kunt bereiken wat je graag wilt bereiken. Je ontdekt welke keuzes je hebt.
 
Als je wilt, krijg je begeleiding bij solliciteren. Hoe ziet een modern cv eruit? Netwerken, wat is het belang en hoe doe je dat. Waar vind je de juiste vacatures. En dan het sollicitatiegesprek. We helpen je met de voorbereiding. 
   

Individuele loopbaanbegeleiding duurt 4 tot 10 gesprekken. Het is maatwerk en duurt 2 tot 4 maanden. Je krijgt werkmateriaal en opdrachten mee naar huis.

informatie en aanmelding

De RMC adviseur van jouw organisatie kan je alles vertellen over een individueel loopbaantraject bij een van de RMC loopbaanadviseurs. En zorgt voor de aanmelding. We vinden het belangrijk dat je een adviseur krijgt die bij jou past. Je mag je ook aanmelden via rmcmiddennederland@gmail.com.

kosten

Er zijn kosten verbonden aan een individueel loopbaantraject. De RMC loopbaanadviseur stuurt een factuur naar jouw werkgever. Jouw werkgever maakt afspraken met jou over een eventuele bijdrage in de kosten. 

terug naar aanbod